20.2.07

La revista ja te nom


Ja tenim nom!


Durant el procés de participació per a l'elecció del nom de la revista, l'equip de redacció hem rebut propostes molt diverses i originals. De l'urna que es va posar al pati en van sortir noranta-sis propostes. NORANTA-SIS!

Hi havia propostes de tot tipus, hem rebut noms relatius al personatge que dona nom a l'Escola (La Cervantina, El Quixotet, El Super Quixot, Quijote, El manco, El Quixot, La nova revista del Cervantes, Ceip Cervantinas, La super Cervantes, Quijotadas del Cervantes), noms que encara no sabem què volen dir però que sonen la mar de bé (Ai zerri zerri, Zatch-bell, Mantapan, Mostor), noms fent jocs de paraules (Ampantes info, Info Cervampa, Cerquijote), noms amb vocació periodística (Ampa news, Preguntes, Parlem de tot) noms de personatges famosos (Pokemon, Aladino) o no tan famosos (La revista de l'Albert el mes guapo, Batista, Rosa, Elisenda), noms amb missatge (La revista que surt ara, Salsa nova, Revivència, Fita, Revista del mon, Aquí hi cabem tots!) noms amb impacte (Culos, El monstruo, El boques, Patata guapa, El vampiro) noms de temporada (Març marcet, Junio), noms amb referències històriques o geogràfiques (Laietània, Catalunya), noms que parlen dels protagonistes de la revista (Nen i nena, Junior), noms que ens il•luminen (Llum de la sort, Llum d'oli, Revista del club de la llum) i noms difícils de classificar però amb molt de ganxo (La clau, L'aranya, El gegant petit, La campana, El ressò de la Palmera, Tornaveu).

Com podeu veure, no ho hem tingut fàcil per decidir. Mirarem d'aprofitar alguns d'aquests noms per a donar títol a les seccions de la revista, però de de nom de revista només en podíem escollir un.

Finalment l'afortunat ha estat TORNAVEU. Un tornaveu és aquell element o persona que repeteix, amplifica o transmet el que un altre diu. I aquesta és una mica, la finalitat que pensem que hauria d'acomplir la revista.

I per a que això sigui possible, i per a que tots ens la sentim nostra, caldrà que tots hi col•laborem. Val a dir que hem començat amb molt bon peu, donada la participació en el procés d'elecció del nom!

Moltes gràcies a tots.
Equip de redacció.

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.