6.2.07

Festes de Santa Eulàlia

Aquesta setmana son les les Festes de Sta. Eulàlia i hi ha un munt d'activitats infantils: Gegants, jocs, portes obertes a molts llocs xulos...

N'hi ha tanta oferta que serà millor que aneu a aquesta web de l'ajuntament i hi trobareu tota l'agenda.


··········
La Mercè Gil, però, ens recorda que aquest diumenge tindrà lloc el correfoc infantil de les festes de Sta. Eulàlia. Pot ser divertit, mès encara tenint en compte que hi ha un grupet de nens de l’escola que formen part de la Colla de Diables del Casc Antic.

Quan? Diumenge,11 de febrer a les 18h.

On? Inici del correfoc infantil a la porta de l’Ajuntament de Barcelona (Pl. St. Jaume)

Recorregut: Pl. St. Jaume, Llibreteria, Freneria, Baixada de Sta. Clara, Pietat, Bisbe i Pl. Nova.

Qui? Participen la Dragona Trini, els Banyuts de Nou Barris, els Petardons de Can Calders, i els Diables del Casc Antic.

··········

També hi ha una activitat dins de l'agenda de Sta. Eulàlia al Centre Cívic Sant Agustí recomanada pel AMPA aquest dijous:

"Maletes Llatinoamericanes" de la Companyia Maroma
Producte BABAROTA cooperativa

El grup Maroma presenta un repertori de CANÇONS INFANTILS LLATINOAMERICANES, realitzant un viatge musical per diferents ritmes, melodies i instruments típics de països llatinoamericans.

Concert de cançons participatives que convida a grans i petits a FER MÚSICA i GAUDIR-LA

Activitat oberta i gratuïta per a públic infantil i familiar.

Quan? Dijous 8 de febrer a les 18h

On? Sala Noble del Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Carrer Comerç, 36)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bien la info del barrio, pero encuentro a faltar mas informacion real del colegio, por ejemplo de como va el basquet, de los próximos partidos, de en qué liga se juega, de dónde se pueden consultar los resultados de los distintos partidos, de qué se está preparando para el torneo del basquet, de qué se habla en el consejo escolar y nos interesa a los padres, etc.

Anònim ha dit...

La información se irá publicando. Cada actividad tiene una comisión que se encarga de gestionar y difundir información de su tema. Uno de los madios de difusión es este blog, que sólo es oficial desde hace un par de semanas... ¡Pedimos un poco de paciencia, por favor!

Teniendo en cuenta que las comisiones actuales se han formado en la junta del AMPA justo antes de navidades y todavía estamos reuniendo y organizando la información recibida, el estado en el que está todo, los planes en marcha y los proyectos pendientes, habrá que esperar un poco a que cada grupo pueda preparar su exposición de cómo está su actividad.

Por cierto, agradeceríamos que firmarais los comentarios.

Saludos,

Áurea.

montse ha dit...

En quant als resultats dels bàsquet, ja li vaig comentar al Carlos de posar un link a http://www.elconsell.cat/, on es publiquen els de la lliga on participen els equips que tenim a cinquè i a sisè, a més de la reglamentació, que també és important conèixer.

Escola de Bàsquet Cervantes ha dit...

Moltes gràcies, Montse!

Ningú no m'havia fet arribar aquesta adreça.

Faig els enllaços pertinents, encara que veig que hi ha molta pàgina "en construcció" encara...

Áurea

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.