26.2.07

Junta Directiva de l'AMPA 28/02/07

A la columna del costat teniu l'ordre del dia de la propera Junta Directiva de l'AMPA.

Si teniu qualsevol tema que volgueu transmitir a la junta, podeu contactar amb els responsables o vocals de la comissió corresponent o bé enviar un mail a ampadelcervantes@gmail.com amb els vostres dubtes i comentaris.

Aprofito l'ocasió per a fer-vos arribar la resposta al comentari a l'Acta Provisional del 31/01/07:
Resposta de la Junta del AMPA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb la convocatòria que hi ha penjada al blog, entenc que la reunió de Junta del dia 28/2/07 és pot assistir, encara que no és pertanyi ni a la junta ni a cap comissió.

Anònim ha dit...

A la reunió de junta directiva de l'AMPA del dia 28 hi ha convocats els membres de l'equip directiu, els vocals i els col·laboradors de les comissions de l'AMPA. I tal com diu al blog: Si teniu qualsevol tema que volgueu transmitir a la junta, podeu contactar amb els responsables o vocals de la comissió corresponent o bé enviar un mail a ampadelcervantes@gmail.com amb els vostres dubtes i comentaris.

Gràcies,

Gemma Pauné
Presidenta de l'AMPA

Anònim ha dit...

Els socis de l'Ampa agrairíem que les informacions que es donen per part dels diferents membres de la junta, de les seves comissions i dels seus col•laboradors fossin consensuades, ja que la responsable de la Comissió de Comunicació i Dinamització i la de Socialització i Lloguer de llibres ens han comentat que les reunions de junta eran obertes a totes les famílies. A més a més, la convocatòria que estava penjada en aquest blog, fins ahir, ho feia entendre.

Merche Canas
Socia de l'Ampa

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.