16.6.11

Jornada "Aliments amb valor afegit" al barri

Jornada Aliments Valor Afegit Barcelona



El proper dijous i divendres -16 i 17 de juny- arriba la primera edició de la Jornada Aliments amb Valor Afegit. Durant aquests dos dies, i amb motiu de la 15a Fira al Carrer de Sant Pere més Baix, parades de degustació i venda de productes de proximitat, ecològics i socialment responsables s'instal.laran al carrer.
Durant el divendres, el Casal del barri Pou de la Figuera (Sant Pere més Baix 70) serà l'espai habilitat per celebrar 4 xerrades obertes al públic. El territori, les cooperatives de consum, el producte de proximitat i el social farming seran els temes principals sobre els quals tractarà la jornada -per a més informació sobre les hores i ponents, vegeu el document adjunt.
Sota l'organització del carrer Sant Pere més Baix, la Diputació de Barcelona, la Generalitat, CataluyaCaixa i La Tavella, aquestes jornades són una excel·lent oportunitat per apropar al ciutadà una manera de fer i consumir diferents a l'habitual. En un ambient festiu, els assistents podran conèixer iniciatives i emprenedories respectuoses amb el medi ambient, les persones i el territori, factors essencials per garantir una societat més justa.

Quan? Dijous 16 i divendres 17 de juny
On? Casal del barri Pou de la Figuera (Sant Pere més Baix 70)
Qui? carrer Sant Pere més Baix, la Diputació de Barcelona, la Generalitat, CataluyaCaixa i La Tavella

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.