17.6.11

Fira al carrer Sant Pere més Baix


15a Fira al Carrer de Sant Pere més Baix

El dies 16 i 17 de juny, se celebrarà la fira al carrer Sant Pere més Baix, que enguany arriba a la 15a edició i que està organitzada per la Unió de Botiguers de Sant Pere Més Baix

Durant els dos dies podrem gaudir d'una mostra de comerç al carrer on tothom que s'hi apropi podrà apreciar l'àmplia i variada oferta comercial del nostre carrer. Un cop més l'Escola Cervantes hi col.labora activament. El cartell de la fira d'enguany és una il.lustració sorgida d'un concurs de dibuix d'espais i racons del carrer en el que hi van participar nens i nenes de la nostra escola. El dibuix guanyador és obra de Violeta Hernàndez (3r) i el 2n i 3r premi van ser per a Amira Saddi (1r) i Marina Malavia (1r) respectivament. Enhorabona !
El dissabte 18 de juny se celebrarà una botifarrada popular com a cloenda de la fira a la plaça del Pou de la Figuera, on hi haurà castells inflables i taller de maquillatge per al més petits. A la tarda la Coral Nodamen interpretarà peces musicals per diferents punts del carrer i també s'exposaran els treballs de l'alumnat de l'Escola de la Dona Francesca Bonnemaison.

Laia Arnal

Més informació

Quan? 16-17-18 de juny de 2011
On? Carrer Sant Pere més Baix
Qui? Comerciants i veïns

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.