15.10.07

Sandra Rehder a l'Auditori

Tenim l'ocasió de veure una gran cantant de tangos -i mare de l'Homero (1èr) del Cervantes- a l'Auditori:


INTENSOTANGO

"La nostra herència no és precedida per cap testament." "Ens troben esquinçats entre l'avidesa de conèixer i la desesperació d'haver conegut. El fibló no renuncia a la coïssor, ni nosaltres a l'esperança"
René Char

"L'oportunitat de realitzar un concert a L'Auditori ens permet oferir un espectacle de tango amb una formació diferent. Malgrat que per nosaltres tots els concerts que fem són importants –i els disfrutem--, és cert que aquest és molt especial. Per això us convoco a acompanyar-nos aquest vespre. A més d'alguns tangos nous i molta energia, com sempre, poemes, poemes..."
Sandra

El talent, la força i la musicalitat d'aquesta jove veu argentina tornen a posar les coses al seu lloc: el tango no ha estat mai un gènere de cançó lleugera. Per saber-lo cantar cal haver patit una mica en aquesta vida i posar-hi el mordent dels budells, el coratge, l'ambició, la tendresa i l'esperit de risc que Sandra Rehder aboca a la ferotge vocació de consagrar-se com a cantant de tangos precisament a Barcelona, on resideix des de fa cinc anys.

Sandra Rehder veu
Manu Estoa guitarra
Pablo Logiovine bandoneó
Jorge Sarraute contrabaix
Alejandro Di Costanzo piano

Arranjaments i direcció musical: Pablo Logiovine i Manu Estoa

Venda d' entrades al telèfono 902 10 12 12 i http://www.auditori.cat/seccions/programacio/fitxa.aspx?idconcert=576&cicle_id

Quan? Divendres, 26 de Octubre –22h
Quant costa? 15 €
On? L'Auditori, Sala Tete Montoliu
L'Auditori
c/Lepant 150
(08013) Barcelona
www.auditori.cat

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.