2.10.07

Festa de la Cooperació Catalana

Ja ha passat la Mercè i fins i tot la Festa d l'aire, però no us preocupeu pensant què fer aquest cap de setmana:

El Parc de la Ciutadella acollirà el proper 6 d'octubre la primera Festa de la Cooperació Catalana

Segons el que diuen a la web gencat, la festa pinta estupendament:

Amb aquesta trobada de caràcter obert, lúdic, popular i participatiu, l’ACCD vol donar a conèixer a la ciutadania les activitats que es duen a terme des de Catalunya en aquest àmbit, tant des de l’administració com des de la societat civil i altres entitats i actors catalans que fan cooperació. La Festa incidirà en el context i la situació dels països del Sud que motiva la necessitat de la cooperació, sobre el perquè cal cooperar i com cal fer-ho, entenent que la pedagogia ha de ser un eix transversal d’actuació i en quina és la política pública de cooperació de la Generalitat, i quina és la participació en la seva execució, la dels diversos departaments en general i de l’ACCD en particular.

Entre les activitats previstes, hi haurà conferències i tallers pel foment del debat de qüestions com, per exemple, l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenn; cercaviles i actuacions musicals de Xerramequ Tiquis Miquis, Miquel Gil, l’Orquestra Àrab de Barcelona, Dept. i la coneguda banda de La Garriga, La Troba Kung-Fú. I també comptarà amb la col·laboració d'algunes colles castelleres.

Com que hi ha un munt d'activitats durant tot el dia, us recomano que visiteu la web d'aquest acte per veure-hi la programació i els objectius d'aquesta festa, o fins i tot podeu consultar el tríptic en format PDF aquí.

Quan? Dissabte 6 d'octubre, d'11 a 19h
On? Al Parc de la Ciutadella
Qui? Actividad familiar lliure i gratuïta, amb debats i mostres d'entitats per al públic mès interessat en temas de cooperació pel desenvolupament dels països del Sud

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.