17.10.07

Gimcana fotogràfica Caja Madrid

REDESCOBREIX BARCELONA A TRAVÉS D'UNA CÀMERA LOMOGRÀFICA:

Presenta i exposa les teves fotografies convertides en notícies de Barcelona en una exposició que mostrarà una visió fresca i diversa de la ciutat.
El dissabte 20 d'octubre, 10 i 24 de novembre i 15 de desembre a l'Espai Cultural de Plaça Catalunya es proposarà un tema a partir del qual fotografiar diferents aspectes de la ciutat, i s'explicarà de manera molt senzilla i gràfica la mecànica del joc. Els/les inscrits/es rebran una càmera Lomo d'un sol ús i una gorra de fotoreporter de Caja Madrid. Les fotografies es podran lliurar fins al diumenge a les 14h. En l’edició del passat dia 6 d’octubre el tema proposat va ser: “Famílies en bicicleta”..
El comissari seleccionarà les millors fotografies de cada participant per crear relats i notícies i exposar-les a l'Espai Cultural Caja Madrid. Els/les participants podran recollir una carpeta amb el CD de les seves fotografies.
El públic decidirà les fotografies guanyadores i els/les premiats/des rebran material fotogràfic i accessoris de la marca Lomo.
Més informació i inscripcions al telèfon: 93 301 44 94


Quan? Dissabte 20 d’octubre de 12 a 12,30 i de 17 a 17,30h
On? Espai Cultural Caja Madrid. Plaça Catalunya, 9
Qui? Activitat lliure i gratuïta per a tota la família

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla molt interessant! De fet, la lomografia es molt divertida i si us animeu uns quants, podriem fer colla i riure una mica ;-)

Áurea Martín

Anònim ha dit...

Anímense, ha estado muy bien, chicos y grandes hemos disfrutado y hemos vuelto hoy.
Ya están expuestas las fotos de la primera tanda (la bici).
NOTA técnica: la máquina LOMO SÍ se puede reutilizar, sólo hay que ponerle un carrete nuevo y asegurarse que las pilas estén cargadas.

Escola de Bàsquet Cervantes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Genial ! Activitat molt divertida per a tota la família. Aquest cap de setmana el tema escollit ha estat: El mar i Barcelona... Visiteu l'expo i feu la vostra votació..

Laia Arnal

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.