23.10.12

Eleccions a la Junta de l'AMPA

El proper dijous 26 d'octubre se celebraran eleccions de la nova Junta de l'AMPA. Podreu votar a la biblioteca de l'escola en les següents franges horàries: 9:00h-9:30h; 15:00h-15:30h; 16:30-18:00h. Si el dia 26 no podeu passar per l'escola en cap d'aquestes franges horàries demaneu una butlleta per a poder delegar el vostre vot.

Missatge de la Candidatura de Junta de l'AMPA:

La nostra candidatura per la Junta de l’AMPA es basa en un projecte consensuat amb un grup de pares i mares de l’escola que es basa en la comunicació, la participació i la autonomia dels diferents grups de treball de tota la comunitat educativa. Tot i que formalment ens presentem 4 persones a la junta, hi ha tota una sèrie de gent darrera que s’ha compromès a formar part de comissions de treball per tractar els diferents aspectes de l’AMPA: hi haurà una comissió econòmica donant suport al tresorer, una comissió administrativa donant suport a la secretària i, a més, tota una sèrie de comissions amb un responsable visible i equips de treball darrera: extraescolars, menjador, reciclatge de llibres, Tornaveu, blog i comunicació, etc.

Tenim com a objectiu principal dinamitzar la feina de l’AMPA, repartir-la i fer partícips a tothom que vulgui col·laborar de manera estable o puntualment. També, davant l’actual situació econòmica, volem intentar reduir despeses i poder portar a terme les activitats que l’AMPA ha vingut fent tradicionalment.

Volem demanar la col·laboració de totes les famílies de l’escola en aquesta nova etapa. L'única manera de créixer i seguir treballant pels nostres fills és participant-t'hi. Qualsevol aportació serà benvinguda, i intentarem a més passar-nos-ho bé tots plegats. Animeu-vos a participar de les comissions!

Qui: totes les famílies de l'escola
Quan: dijous 26 d'octubre 2012
On: biblioteca de l'escola

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.