7.3.11

Curs 'La figura de l'educador/a amb adolescents en risc d'exclusió social. Recursos educatius de territori i treball en xarxa: Una forma de generar di

El curs té com a objectius reflexionar sobre els interrogants que generen els adolescents a la nostra època, pensar els comportaments dels adolescents des d'una mirada que no impliqui l'estigma i amplifiqui el risc d'exclusió, conèixer experiències de treball en xarxa i construcció de casos, compartir un discurs i generar arguments que col·laborin a sostenir la pròpia pràctica educativa.

Data: del 15 al 31 de març de 2011
Lloc: Barcelona
Organitza: Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
Inscripció: fins el 8 de març de 2011

Web del curs

La figura de l’educador/a amb adolescents en risc d’exclusió social. Recursos educatius de territori i treball en xarxa : Una forma de generar dinàmiques d’inclusió.
A càrrec de:
Eugenio Diaz Massó , psicòleg i psicoanalista. Responsable del programa CAPCTUA per adolescents en risc d’exclusió social de la Fundació Cassià Just . Coordinador de la Xarxa d’adolescents de Cornellà (XAC) del servei social de l’ajuntament de Cornellà.
Begonya Gasch Yagüe, educadora social i psicopedagoga . Directora del Centre Educatiu de la Fundació EL LLINDAR

Objectius
1.- Reflexionar sobre els interrogants que generen els adolescents a la nostre època 2.- Pensar els comportaments dels adolescents des d’una mirada que no impliqui l’estigma i amplifiqui el risc d’exclusió 3.- Conèixer experiències de treball en xarxa i construcció de casos 4.- Compartir un discurs i generar arguments que col·laborin a sostenir la pròpia practica educativa
Continguts1,. TRETS DE LA NOSTRA ÉPOCA ACTUAL 2.- EINES PEL TREBALL EN XARXA : CONSTRUCCIÓ DE CASOS , PRACTICA A VARIS, 3.- LA POSICIÓ DE L’EDUCADOR EN LA DINAMICA DE TREBALL EN XARXA 3.- EXPERIÈNCIES CONCRETES DE TREBALL EN XARXA I EDUCACIO COMPARTIDA EN EL TERRITORI.4.- TALLER DE CONSTRUCIÓ DE CASOS Durada: 25 hores (6 sessions de 4:15 hores)

Dates: 15, 17, 22, 24, 29 i 31 de març de 2011.
Horari: dimarts i dijous de 9:30h a 13:45h.
Lloc: Seu del CEESC Aragó, 141-143, 4a planta. 08015 Barcelona
* Una de les sessions es durà a terme a El Llindar.

Preu:
Col·legiats/ades i/o amics/igues del CEESC 95 €
No col·legiats/ades 130 €
Persones en situació d'atur,
estudiants i/o pensionistes 110 €
Data límit d'inscripcions: 8 de març

Quan? 15, 17, 22, 24, 29 i 31 de març de 2011
On? Seu del CEESC Aragó, 141-143, 4a planta. 08015 Barcelona
Qui? Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.