10.12.09

Primer dia de la Fira d'intercanvi de Santa Llúcia

—Mira, mare, quins contes tan bonics!
—Vull anar a les joguines!
—Que voleu berenar? Un got de te i un tros de pastís per 50 cèntims. N’hi ha de xocolata, de blat de moro, de pa de pessic...
—Veieu quins conjunts de nadó? I els pijames, què me’n dieu?
—Reina, tinc unes faldilles ideals per la teva filla; mira quin tacte! Només 1 euro.

La fira de Santa Llúcia s’ha consolidat al Cervantes com una de les principals activitats de trobada de les famílies a l’escola. Aquest mercat de segona mà és una fira d’intercanvi que permet, d’una banda, donar una segona o tercera vida a roba, joguines i contes i, de l’altra, recollir un grapat considerable d’euros que es destinen a contribuir a la despesa de les colònies.
Aquests són els aspectes utilitaris de l’activitat, però al darrere hi ha altres coses igualment importants: una crida que arriba en forma de circular a les motxilles, moltes famílies que porten bosses plenes a l’escola, el Gabi que les transporta, taller de classificació, mares i àvies que fan pastissos i un te ben bo, muntatge del mercat al vestíbul. Tot això i tot de gent per aconseguir, finalment, una fira de Santa Llúcia amb molta participació, infants il•lusionats i molt de xivarri... i tot de bosses que tornen plenes a les cases. I demà divendres, tornem-hi!


Text: Gemma Pauné Fotos: Mercè Gil i Cristina Fons

Quan? 10 i 11 de desembre de 2009
On? A l'entrada de l'escola
Qui? tots els pares i mares

1 comentari:

Rafa Olano ha dit...

ENHORABUENA POR EL ÉXITO DE PARTICIPACIÓN Y VAYA FOTOS MÁS BONITAS! COMO LUCEN NUESTROS PEQUES Y MADRES Y PADRES EN EL MARAVILLOSO PALACIO DE LA FAMILIA DOU! :-)

RAFA OLANO (PAPI DE BABIN Y AMINE)

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.