23.12.09

Bon any 2010 !

Il.lustració Oriol García (pare Tomàs 3r i Carme P5)


Benvolgudes famílies,

Ja s’ha acabat el 1r trimestre del curs..! Uns mesos d’adaptació exitosa per a tots els nens i nenes en general, i molt especialment per als nous infants de P3 de l’escola, per a les noves famílies, el nou equip directiu i per als nous professors i professores: benvinguts tots i totes !!

Des de l’AMPA hem col·laborat estretament amb l’escola en diferents activitats: servei de préstec de llibres, organització d’activitats extra-escolars, xerrades de temes d’interès educatiu, social, de salut o cultural, participació a la festa de la castanyada, mercat de 2ª mà, concert de nadal..

Recordeu que esteu tots convidats a col·laborar en el que us vingui de gust, ja sigui en els diversos tallers o activitats lúdiques, festives, socials, participació en la Revista Tornaveu, com en temes de gestió i administració. Només cal que ens ho feu saber per correu electrònic o bé verbalment a qualsevol persona relacionada amb l’AMPA.

L’AMPA desitja que tinguem tots un molt bon any nou 2010, carregat de salut i alegria i que els somnis dels nostres infants es vagin fent realitat

1 comentari:

Okok ha dit...

Bon any a tothom!

Volia comentar per felicitar a l'Oriol, aquesta nadala és la que mès m'ha agradat des de fa anys!

Petons dels ex-Cervantes Áurea i Hugo ;-)

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.