12.11.07

Xerrades Salut i Infants

PREVENCIÓ D'ACCIDENTS I PRIMERES CURES


Com que l'Escola Cervantes és una escola compromesa i plural, on hi convivim persones de moltes parts del món i de formació molt diversa, des de l'AMPA encetem un cicle de xerrades - col·loqui a l’entorn de diferents continguts d’interès. Les primeres tindran com a tema central la salut i els infants i les conduirà la Paula Segarra, mare de l'escola i infermera de professió que treballa a l'Hospital de Sant Pau. Pretenem que sigui un espai d'intercanvi de coneixements i experiències, així que per a fer l’activitat el més enriquidora i profitosa possible comptem amb la participació activa de tots i totes.

Comencem aquest dimecres amb la Xerrada de Prevenció d’accidents i primeres cures.
Us hi esperem !!

Quan? Dimecres 14 de novembre de 15:30h a 17:00h
On? Menjador de l'escola
Qui? per a totes les famílies de l'escola

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina bona idea!

Quan el meu nen era petit vaig anar al programa que tenia el CAP, "Ja tenim un fill". Em sembla molt bona idea fer una mena de continuació, perquè els problemes de salut i hàbits canvien molt d'una etapa a una altra!

Anònim ha dit...

La xerrada de la Paula va estar molt bé: els temes van ser interessants i molt ben explicats (fins i tot amb dramatitzacions). Animeu-vos a assistir a la propera xerrada,no vam tenir temps d'acabar, val la pena! A més, vam poder berenar i tot, va dur un pa fet a casa i un formatge boníssim!! Gràcies, Paula!
Assumpta (mare Rita, P4)

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.