16.11.07

Missatge de la Junta de l'AMPA

ACLARACIÓ COLÒNIES DE LA NEU

Estimades famílies,

Per desfer els possibles malentesos en relació a les colònies de la neu, us volia dir que NO es tracta d'una activitat organitzada per l'AMPA de la nostra escola sinó per l'Associació Esportiva Cervantes - Casc Antic (AECCA).

Cordialment,

Gemma Pauné
Presidenta de la Junta del AMPA Cervantes

1 comentari:

montse ha dit...

QUI SOM?
Som una Associació que ha nascut per donar una cobertura legal a un grup de nois i noies, ex-alumnes del CEIP Cervantes i de la seva Escola de Bàsquet, que han volgut continuar jugant junts al bàsquet, seguint amb la filosofia i ideari de l’Escola de Bàsquet Cervantes, ara que el sistema escolar els ha dispersat en diferents instituts i davant la mancança d’oferta en el barri en les mateixes condicions.
Som una Associació Esportiva, inscrita en la Federació Catalana de Basquetbol i en el Registre d’Entitats Esportives, que té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva, i en concret del basquetbol, sense ànim de lucre.
Els membres de la Junta Directiva som les mares i els pares dels nois i noies que integren l’associació, més la Merche Canas i la Montse Agell, que han donat així continuïtat al projecte Escola de Bàsquet Cervantes, tal i com ja estava previst des de que va néixer l’esmentat projecte, al curs 2002-03. Esperem que els nens i nenes de les diferents promocions que vagin acabant al Cervantes i vulguin seguir creixent com a persones tot practicant l’esport del bàsquet, s’afegeixin a la nostra Associació quan els hi correspongui.
L'activitat de Colònies a la Neu està pensada pels socis de l'Entitat i també per a tots els nens i nenes del barri, ja tenim nens del Cervantes, de la Sagrada Família, de l'Esbart Català de Dansaires, dels Diables del Casc Antic, del Sant Felip Neri..., i tots aquells que s'hi vulguin apuntar!

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.