18.6.07

Fi de curs: ARRIBA LA FESTA!

Com vaig avançar fa uns dies, arriba la festa de fi de curs!

Arriba l’estiu i al Cervantes sintonitzem la freqüència de… Ràdio Tornaveu! Avui és un dia especial, i tot l’equip ha traslladat l’emissora al pati de l’escola per retransmetre en directe la Festa Fi de Curs.

Un programa que, a més de retransmetre les grans actuacions musicals, fa entrevistes als protagonistes del curs i ret un homenatge a les alegres “canciones del verano”, els hits parades i els millors musicals!!

La nostra locutora estrafolària, ens demana quina és la nostra cançó preferida, aquella que ens recorda moments inoblidables i ens convida a dedicar-la a la nostra amiga, al nostre enamorat, a la mare, al pare, als avis, al nostre profe…. o potser preferim cantar-li a la persona escollida nosaltres mateixos….?


Us enllaço aquí una programació completa de la festa, on surt també el llistat de les activitats que necessitaràn més voluntaris.

Al tauló d'anuncis del AMPA a l'escola trobareu fulls on inscriur-vos per ajudar en la preparació si teniu temps i energia. SI ho preferiu, podeu fer-ho electrònicament deixant un comentari a aquesta entrada, i ho afegirem a les llistes.

Quan? Dimecres, 20 de juny. Tallers de 17:00 a 18:30h; actuacions de 18:30 a 20:30h
On? Al pati del Cervantes
Qui? Tota la comunitat del Cervantes (alumnes, mestres i famílies)

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.