28.6.07

Bones vacances!

Avui, que hem rebut els informes escolars, considerarem complert aquest curs escolar.

El blog, però, no tancarà del tot: hem pensat que seria interessant que continui siguent una eina d'informació de les activitats que podem aprofitar aquests dies tan calurosos... Els nens tenen molts dies pel davant per a jugar, nedar, fer castells de sorra, aprendre a anar en bicicleta o monopatí... però mai no està de mès una passejada pels museus, una festa d'escuma o una tamborinada. Feu-nos arribar les noticies que tingueu de festes i activitats familiars, i les anirem compartint al blog com sempre.

I parlant de festes, la del dimecres va ser ben divertida! La Gemma Pauné vol fer-vos arribar unes paraules respecte a la festa de fi de curs:


Felicitem-nos! La festa de final de curs ha estat un èxit!

Els nens han jugat en la fira, han participat als tallers, han pintat i s'han pintat, s'han disfressat, han menjat i begut, han actuat, han ballat, han rigut... Se l'han passada bé, en definitiva, que d'això es tractava. I els adults hem participat i hem ballat el chachachá, cadascú segons el seu gust i disposició.

Moltes gràcies a tothom i, particularment, a la Sara Davidson i a la Ruth Sol, les ÀNIMES de la festa.

Bon estiu i fins al curs que ve.


(Cliqueu la foto per ampliar-la)

Aquesta compossició fotogràfica la ha fet la Laia Arnal i ens la ha fet arribar la Cristina Ferrer, moltes gràcies a totes dues!

Trobareu un bonic recull d'imatges de la festa a la web de l'escola, seguint aquest vincle.

Animeu-vos a enviar més fotografies pel blog a qualsevol moment!

Ah! I mooooooltes gràcies a totes les persones que van participar al reciclatge dels llibres, que vam aconseguir fer en tres dies en lloc dels sis que es van calcular!!!

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.