13.3.07

Taller infantil de diumenge al CCCB: La pintura a la llum del cinema


Taller infantil per a nens i nenes de 8 a 12 anys, en el marc de l'exposició Variacions Hammershøi - Dreyer (Més informació a aquest PDF)

Fa gairebé un segle Dreyer va rodar la seva primera pel·lícula inspirant-se en gran mesura en els quadres de Hammershøi. Als tallers recollirem el testimoni d'aquests dos grans artistes a través de l'experimentació amb el muntatge cinematogràfic.

En un primer moment els participants contemplaran els quadres de l'exposició acompanyant-los de diversos sons. Després crearan les seves pròpies històries muntant els quadres que escullin i realitzant-ne la banda sonora. Així, experimentaran com canvien les imatges quan es posen les unes al costat de les altres, com els afecta la durada i, sobretot, descobriran la riquesa transformadora del so, que dóna vida a la pintura, suggereix històries i transmet emocions.

Amb les peces realitzades, els participants crearan el seu personal catàleg de les obres del pintor.

Taller CCCB
Organitza: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Col·labora: associació A Bao A Qu , dedicada, entre d'altres, a l'experimentació del cinema com a creació en l'àmbit educatiu.


Quan? Diumenges, del 18 de febrer al 15 d'abril (excepte el 8 d'abril), d'11.15 a 13.30 h.
On? Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB c/ Montalegre, 5
Qui? Nens i nenes de 8 a 12 anys

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si voleu aprofitar aquest taller, cal que truqueu amb temps perquè el numero de nens per a aquesta activitat és limitat. Quan jo he trucat per apuntar a l'Hugo, m'han donat "número" per a la setmana següent perquè estava ja ple a mitja setmana.

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.