22.3.07

Dues grans festes aquest cap de setmana: Ciència i Aigua!

FESTA 'LA CIUTADELLA, PARC DE LA CIÈNCIA'

Aquest cap de setmana tenim una festa de la ciència al Parc de la Ciutadella, sota el títol La Ciutadella, Parc de la Ciència i dins de la extensísima programació d'actes durnat tot l'Any de la Ciència (podeu veure més activitats del Barcelona Ciència 2007 a la seva web)

(Cliqueu per veure l'imatge més gran)

Viatjar a través del temps i de l'espai, submergir-se en el món microscòpic i descobrir els éssers més petits, els avantatges de ser gran o ser petit en el camí de la supervivència en la natura, amagar-se per no ser menjat o espantar, conquerir la terra ferma i passar de peix a amfibi, el llarg camí de la vida i la seva fragilitat, experimentar amb les forces de la natura...

Durant dos dies intensos i plens d'activitats, els més menuts i els joves poden descobrir tots aquests misteris de la natura a partir de jocs, tallers interactius, petites exposicions i projeccions d'audiovisuals. gif buit

Trobareu molta més informació a la web d'aquesta festa,
La Ciutadella, Parc de la Ciència.

Quan? 24 i 25 de Març
On? Al Parc de la Ciutadella
Qui? Festa gratuita recomanada especialment per a nens i nenes de 10 a 14 anys.


FESTA DE L'AIGUA

Arriba la novena edició de la Festa de l’Aigua, un esdeveniment cultural que combina la informació i sensibilització sobre el medi i l’aigua amb activitats artístiques i educatives.


La festa inclou concerts, exposicions, teatre, animació i una mostra d’entitats ambientalistes i de cooperació (informació, jocs, tallers...)

Entre els concerts del dissabte destaquen la presentació a Barcelona del nou disc de Cathy Claret, Gipsy Flower i l'actuació de Martingala (ex-Dusminguets), en plena preparació del seu nou disc.

La Festa acabarà el diumenge amb l’actuació de Lucrecia a les 12’30h. A les 11h podreu gaudir de l’espectacle de teatre/animació “El cicle de l’Aigua”, produït especialment per aquesta ocasió.

Podeu consultar el programa general i molta més informació al web oficial: Festa de l'Aigua

ENTRADA LLIURE

Quan? 24 i 25 de Març
On? Al Passeig Lluis Companys
Qui? Festa oberta i gratuita


ACTUALITZACIÓ:

FESTES DE SANT JOSEP ORIOL

La Elena Torrent ens recorda que també tenim aquest cap de setmana les Festes de Sant Josep Oriol, amb cercaviles, xocolatada, i activitats per a nens com la festa infantil. Pot ser interessant per a les famílies amb petits més petitons ;-)

En aquest cas, no tenim cap web de referència però a aquesta secció de l'agenda de l'Ajuntament hi ha tot el seguit d'activitats relacionades amb aquesta festa.

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.