12.6.13

Festa fi de curs: preparatius del casament


El dijous 20 de juny de 17h a 22h celebrem la festa de fi de curs. El tema de la festa d'enguany serà un gran casament, tots serem nuvis i núvies per un dia! Serà una tarda plena d’actuacions, jocs, sorpreses i emocions. Com sempre la festa és un moment molt especial i bonic per compartir plegats i acomiadar-nos del curs escolar, i només és possible gràcies a la participació de tothom. Calen voluntaris, tota la col·laboració serà molt benvinguda. Properes activitats:

Taller per decorar la festa: el proper dimarts 18 de juny de 15:00h a 19:30h a l'escola. Adreçat a nens/nes i adults. Coordinen Raquel (P5 i 1er) i David (1er i 3er)

Tallers i jocs: persones amb idees per fer tallers, jocs i activitats pels nens i nenes. Necessitem gent per preparar-los i executar-los el dia de la festa. Coordina: Rut (P3 i 5è)

Muntage de carpes i tarima: dimecres 19 de juny a les 20h. Caldran moltes mans i molts “bíceps” i espatlles fortes! Coordina: Rocco (P3, 2n, 5è).

Dijous 20 de juny: Al matí decoració del pati i a partir de les 15h preparació del berenar, dels tallers per la festa, actuacions…

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Us hi esperem!

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.