22.6.12

Festassa a bord del Cervantes...!


Ahir vam celebrar la fi del curs a bord d'un creuer de luxe, conduit per l'intrèpid Capità Oriol (vell llop de mar conegut a qualsevol port) i la seva bella i fidel tripulació que l'acompanya pels cinc continents. La coberta del Cervantes va oferir originals activitats d'oci i entreteniment per a tots els gustos, i va ser escenari d'actuacions de primer nivell i magnífica posada en escena. Nens, nenes, monitors, professors, pallasso i mag van estar extraordinaris amb les seves coreografies i interpretacions. Vam gaudir amb la música, el ball i l'aigua (molta aigua!!!!) d'uns convidats molt especials de la nostra estimada gegantona i amfitriona de la festa, la Dulsirena: el gegantó Tinet, la geganta Caterina (Cati pels del barri..) i l'inestimable dofí Nicolau (agraïment infinit a la Colla Gegantera del Casc Antic..).

Emotiu comiat dels alumnes de 6è i benviguda als nous alumnes i famílies de P3 del proper curs. Al capvespre, la gran família del Cervantes va gaudir d'un banquet exquisit, un deliciós cous-cous elaborat per mares i àvies magrebins de l'escola, acompanyat d'un suculent aperitiu i abundants postres.

Entrada la nit el surt a superfície el Yellow Submarine, amb música contra les retallades a l'ensenyament públic. El duet estrella dels artistes del Cervantes, Sarah Davison & Johnatan Glanzberg clouen una festa inoblidable. Fins el proper mes de setembre el pronòstic anuncia marejol al litoral, però mar calma al pati del Cervantes...

Moltes gràcies a tots per participar i gaudir de la festa !

Veieu les fotos a la galeria fotogràfica. Feu arribar les vostres a ampadecervantes@gmail com si voleu compartir-les públicament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS, QUINA SUPER FESTA!

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.