19.12.11

Ja tens la teva entrada? Festa Tornaveu.

Hola famílies!

Ens fa molta il·lusió contactar-vos a tots per a informar-vos que ja tenim data per a celebrar la propera Festa Tornaveu !!! Reserveu-vos la data, aneu buscant cangur :-) que serà el divendres 13 de gener de 2012 (el primer divendres un cop tornem de les vacances de Nadal...)

La Festa Tornaveu s'organitza amb una doble motivació. D'una banda per a recaptar fons per a poder imprimir-produir la revista de l'Escola, El Tornaveu, que es distribueix gratuïtament a totes les famílies de l'escola. Trobareu l'edició digital de tots els números al bloc de l'Escola: feu un cop d'ull al darrer número que fa molt de goig: http://www.scribd.com/fullscreen/58027006?access_key=key-1xfzygj0yvz51am20g0q L'altre objectiu prioritari és la de conèixer-nos i compartir una bona estona, tot sopant, rient i prenent una copa. El programa de la festa compta amb un planter d'artistes estel·lars (pares i mares d'alumnes i/o exalumnes...!):

...Cor Calypso...
...Marlen Unda...
...Sarah Davison....
...Hellen Rowson...
...Jonathan Glanzberg....
...Jonathan Dykes & Friends....


...i molt més..!

NO hi podeu faltar. Mireu, mireu les fotos i cròniques de les anteriors edicions als enllaços:

https://picasaweb.google.com/103114385797273354603/FestaTornaveu2010#

http://ampacervantes.blogspot.com/2007/11/la-festa-tornaveu-un-exits_26.html

El millor regal per aquestes festes: les entrades ja són a la venda (busqueu alguna persona del Tornaveu a l'entrada - sortida de l'escola....), ull que l'aforament és limitat !

Salut!

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.