25.11.10

Votacions a Junta de l'AMPA

Benvolgudes famílies,

L'horari per a les votacions del proper dilluns 29 de novembre que es va acordar a l'assemblea de dimecres passat (on va presentar la seva candidatura a Junta de l'Ampa el nou equip de la Mireia Aguado (Presidenta), Clara Jori (Vicepresidenta), Merche Canas (Tresorera) i Cristina Fons (Secretària)) és el següent:

De 8:30 a 9:30h
de 14:45 a 15:15h
de 17h a 18:30h

Tot i que és l'única candidatura presentada, el nou equip va expressar el seu desig que es fessin votacions igualment.

Es faran al despatx de l'Ampa de l'escola (entrant a mà esquerra), i
podeu delegar el vot amb el paper de participació que va arribar a les motxilles dels nens ahir dijous a la tarda (el pot portar el/la vostre/a fill/a o un altre membre de la família).

Recordeu que, tal com es va acordar al'assemblea anterior (de 5 de novembre), només poden votar les famílies que hagin pagat la quota anual de soci de l'Ampa. Podeu comprovar que esteu inscrits consultant la llista penjada a la porta de la biblioteca de l'escola.


Estimadas familias:

El horario para las votaciones del próximo lunes 29 de noviembre que se acordó en la asamblea del miércoles pasado (donde presentó su candidatura a Junta del Ampa el nuevo equipo de Mireia Aguado (Presidenta), Clara Jori (Vicepresidenta), Merche Canas (Tesorera) y Cristina Fons (Secretaria)) es el siguiente:

De 8:30 a 9:30h
de 14:45 a 15:15h
de 17h a 18:30h

Aunque es la única candidatura presentada, el nuevo equipo expresó su deseo de que se hiciesen votaciones igualmente.
Se celebraran en el despacho del Ampa de la escuela (entrando a mano izquierda), y podéis delegar el voto con el papel de participación que llegó en las mochilas de los niños/as ayer jueves por la tarde (lo puede traer vuestro/a hijo/a o cualquier otro miembro de la familia).

Recordad que, tal como se votó en la asamblea anterior (de 5 de noviembre), sólo pueden votar las familias que hayan pagado la cuota anual del Ampa. Podéis comprobar que estéis inscritos consultando la lista colgada en la puerta de la biblioteca de la escuela.


Salutacions cordials,

Elena Méndiz
Secretària

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.