3.6.10

V trofeu Cervantes

El diumenge vam celebrar el V Trofeu de bàsquet Cervantes. Durant tot el dia van passar per l'escola més de 200 nens i nenes per practicar el seu esport favorit.

Les escoles i clubs convidats ens van felicitar per l'organització i el tracte rebut, van estar molt agraïts de ser convidats al V Trofeu.

Les famílies de l'escola també han tingut la mateixa percepció.

Els trofeus van ser cedits per l'Ajuntament de Barcelona i tant el Mercat de Santa Caterina com La Caixa van actuar com a esponsors a l'hora de pagar les samarretes i d'altres premis. La beguda va ser cedida tota per l'AECCA, ja que té un esponsor que li subministre begudes.

Un agraiment molt fort a totes les persones que hi han participat, tan en l'organització com en els diferents serveis a cobrir el dia del Trofeu.

Quan? xOn? xQui? x

2 comentaris:

Unknown ha dit...

l'escola La MAr bella us felicita per la tasca feta a l'escola des de la pràctica de l'esport del bàsquet i donar-vos les gràcies per la invitació i tracte dispensat.
Moltes gràcies i esperem poder veure'ns el proper curs.

Albert ha dit...

Amigues i amics,

Amb el Trofeu Cervantes hem tornat a guanyar tots, jugadors i educadors de tots els equips. Hem guanyat alegria, emoció, diversió, bon bàsquet i un llarg etcètera d'emocions que han tornat a fer del vostre trofeu un referent del minibàsquet de la nostra ciutat. Moltes gràcies i per molts anys!

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.