7.2.10

Va de cinema...

CALEN VOLUNTARIS PER LA FESTA DE CARNESTOLES



Aquest any el carnestoltes fa un homenatge al 7è art, el cinema, i comptarem amb esplèndides comparses d’indis, pirates, cavallers, mags, Happy Potter’s, caixes de crispetes, cameraman’s.. Calen molts voluntaris per ajudar a l’escola en els preparatius de la festa. Podeu col.laborar de moltes maneres:

Recollida material de desús: feu-nos arribar caixes i/o tubs de cartró, garrafes i envasos, de qualsevol mida i format. En necessitarem moltes per decorar el pati per la festa de Carnestoltes.
Lifting al cap gros Carnestoltes: es necessiten mans delicades i manyoses per a arreglar el cap gros de l’escola. Enguany tenim la Dulsirena de parranda amb els amics (això és “lluint” cuerpasso al Pati Manning amb els col.legues gegantons i gegantones de la cuitat…). Arribada de Sa Majestat Carnestoltes: necessitem voluntaris per entrar el cap gros (dilluns 8 o dimarts 9) i per a fer-lo ballar a la festa el divendres.
Pati: posa’t guapo! Divendres dia 12 sereu benvinguts per a decorar el pati per a la celebració de la festa.
Maquillatge i atrezzo: a les 14:30h caldrà voluntaris per ajudar a vestir i maquillar els nens i nenes i pel que faci falta….


Quan? Setmana del 8 al 12 de febrer
Qui? Totes les famílies de l'escola

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.