8.11.09

El bàsquet del divendres

Una de les activitats extraescolars que té més vida és el bàsquet. Mou gran quantitat de nens i nenes i pares i mares. Intentarem anar fent les cròniques dels partits.

Cervantes 2n-3r, contra els petits de la Penya! 05/11/09

La tarda prometia complicada. Si més no, basant-nos en l’experiència dels primers partits de la temporada, i per altra banda, coneixent el nom dels nostres rivals del dia... la Penya o els petits de Juventut de Badalona! (per cert, formada per nois exclusivament).
Algunes mares pensavem abandonar l’aforament a mitges alegant excuses vàries però vam fer el cor fort i endavant...

L’inici de “glòria” ens va agafar per sorpresa a tots els assistents: 8 a 0 guanyant Cervantes i una mena d’eufòria i alegria per part dels nostres. Seguidament es va anar igualant el marcador però el més important: hi havia joc. I un joc interessant. Van jugar tots i totes molt bé, aplicant la tècnica que l’entrenador els havia anat explicant aquests primers dies de classe.



Van defensar i marcar tan bé que no van deixar llançar a cistella als contrincants, que precisament eren molt bons tirant a cistella. I no només això, les escapades ràpides al camp contrari van sorprendre a l’altre equip, arribant als 32 punts!
El resultat és el què menys compta (38 a 32), però l’alegria i l’autoestima d’haver jugat tan bé van fer que els nois i noies es barallessin per repetir i sortir de nou a cada mig temps i els va animar a seguir millorant

Cristina Ferrer

Quan? els divendres
On? un al Cervantes i un a fora
Qui? els equips de bàsquet del Cervantes

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.