6.6.09

Festa de la Ciència 2009

VINE A GAUDIR DE LA CIÈNCIA


La Festa de la Ciència proposa un viatge a través dels temps, des de l’origen de l’univers i la formació dels astres a l’aparició de la vida a la Terra. Un viatge que ret homenatge a Charles Darwin, Galileu Galilei i Narcís Monturiol a través d’exposicions, itineraris, jocs i espectacles.

A les microxerrades es parlarà sobre el potencial d’una vacuna contra la SIDA, què ens ensenya Darwin sobre la crisi econòmica, què veuria avui Monturiol al fons marí o la influència de les taques solars en el clima; als tallers es podrà construir un planisferi, o conèixer el funcionament dels rellotges de sol i com volen els avions; hi haurà experiments de física, un espai de lectura i una llibreria de ciències, i la zona WIFI amb vídeojocs, programació amb SCRATCH i un enigma a resoldre.

I dissabte fins a la mitjanit, cinema sobre astronomia i astronautes, observació d’astres i instal·lacions i espectacles suggerents

Quan? Dissabte 13 i diumenge 14 de juny de 2009
On? Parc de la Ciutadella. Barcelona
Qui? Activitatats gratuïtes per a tota la família

1 comentari:

Áurea ha dit...

Aquesta festa és genial! Jo he anat altres anys i n'hi han activitats per a petitons, per a mitjans i per a grans... tothom s'ho passa bé i apren alguna cosa!

L'Hugo i jo anirem :)

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.