12.2.08

Concurs de Fotografia

PETITES GRANS PROMESES

Si t’agrada el futbol i tens entre 6 i 12 anys, l’Espai Cultural Caja Madrid et convida a participar en el concurs de fotografia Petites grans promeses de l’exposició sobre futbol Pasión en las gradas, oberta al públic del 17 de gener al 20 d’abril. Ens interessa veure amb les teves fotografies com jugues a futbol a l’escola, a casa, en un club o simplement improvisant dues porteries en un parc.

De totes les fotografies que rebrem, escollirem les 20 millors i les exposarem a l’Espai Cultural. D’aquestes 20 fotografies, el jurat escollirà els 5 guanyadors que podran gaudir de dues entrades pel proper partit F.C. Barcelona-R.C.D Espanyol al Camp Nou.

ATENCIÓ! s'ha ampliat el termini d'inscripció fins el 18 de febrer !! Bases concurs i + info

Quan? Inscirpció fins 18 febrer. Lliurament premi el 8 de març
On? Espai Cultural Caja Madrid. Pça Catalunya, 9
Qui? Nens i nenes de 6 a 12 anys

1 comentari:

merche ha dit...

Dos alumnes de la nostre escola han estat escollits guanyadors d'aquest premi. Els premiats i premis ha estat la Lola Guamis(2n) amb el 2n. premi i el Jofre Blanco (2n) amb una de les dues mencions especials.
Tots dos molt contents van anar a recollir el seu premi, que consisteix en dues entrades pel partit Barça-Espanyol el 20 d'abril.
Aviat farem arribar al blog les fotos premiades i fotos de l'acte.
També dir que han fet un poster amb algunes de les fotos finalistes on hi ha fotos d'altres participants de la nostre escola Loui Burgen, Nico Fresneda, Xavier Blanco,..., un cartell molt maco.
Felicitats a tots

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.