21.9.07

Arriba La Mercè!!!

Hi ha una avalanxa de notícies relacionades amb aquest cap de setmana!

Com tots ben compteu, estem de festa major, i pels qui no tinguin encara la programació de festes us convido a fer una ullada a la web del ajuntament, on hi ha la programació i moltes dades més per a gaudir d'aquest dies.

Però, a més dels actes convocats pel públic general, hi ha una sèrie de comunicats que ens han arribat, relacionats amb membres de la nostra comunitat que hi participen. Si teniu més notícies (timbalers del Cervantes als correfocs? pot ser algú sigui casteller i no ho sabiem?) no dubteu en fer-ne ressó als comentaris, a sota d'aquesta notícia.

I us faig una proposta: Què us semblaria sortir amb la càmara a la butxaca i fer-ne fotos de tota aquesta activitat multicolor? Potser ens voleu enviar alguna fotografia de les activitats de la Mercè que més us han agradat aquest any?


La Mercè i el Cervantes:


ALVARO TUPAYACHI, EX-ALUMNE DEL COLE BALLA PER LA MERCÈ

Una
ex-mare del CEIP Cervantes, Gabriela Huaco, presentarà una nova dança peruana molt colorida i bonica on actua el seu fill, Alvaro Tupayachi, ex-alumne de la nostra escola, amb altres infants.

On: dilluns dia 24
Lloc: a la plaça Catalunya
, escenari 2 (cantonada rbla Catalunya /rda. Sant Pere
Hora: 17h.00
El ball durarà uns 30 minuts

Tothom qui conegui la Gabriela i l'Alvaro, o qui estigui interessat o encuriosit, ja ho sap !!!

Bona festa!

Ines
en nom de la CCiD


LA YOLANDA ESPAÑÓ BUSCA VOLUNTARIS PER A ESTANDS PER LA MERCÈ

Hola a tots be arriba les Festes de la Mercè i "se nos acumula el trabajo". Necessirariem un cop de mà per dos temes. Es tracta de quedar-se una estona per fer torns als estands de :
DIADA DEL ALZHEIMER : Es monta un estand per recollir diners i donar informació, a la Plaça Molina cantonada Guillem Tell, el Divendres dia 22 de 9.30 del matí fins a les 20 h. Está organitzat per L´Associació de Familiars de Alzheimer de Barcelona; si algú es pot passar Maribel Bordons serà la persona que estigui al estand.
MOSTRA ENTITATS : FAPAC monta un estand a plaça Catalunya quasi tocant a la Rambla , davant de Hard Rock cafe, el dies 22,23 i 24 de 11 del matí a 20 h. Es tracta simplement de ser-hi per donar informació. Ho mateix de abans, si algú es pot passar una estoneta que es posi en contacte amb mi, s´agrairà molt.
Bones Festes de la Mercè !!!!
Yolanda

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.