14.1.12

Súper festa de Tornaveu



Aquest és un missatge per a felicitar a TOTHOM que va fer possible ahir la Festa Tornaveu 2012, és el primer cop que he pogut ser-hi i m'ho vaig passar de ME-RA-VE-LLA!!! Gràcies, gràcies, gràcies!

No vaig parar de riure (amb lo important que és!), el sentit de l'humor de tots els participants i protagonistes de la nit va ser superb, les ganes de passar-ho be de tothom algo a contagiar i promoure, i el lloc formidable, súper acollidor, ben organitzat i amb un pica-pica que no em permetia treure els ditets de tots els plats ;-)

La nit va estar plena de moments divertits. No he pogut evitar despertar-me amb la foto de la Ruth i l'Oriol al cap, i la seva relació artística i còmica a l'escenari, i amb un sentiment musical i de ganes de poder acompanyar els artistes i Cor Calypso amb dances i veus; amb reflexions a fer-me tan sobre el gènera femení i o be possibles canvis en el meu vestuari... perruques, patins, flors ;-), així com moltes altres records sensorials que van fer de la nit una vetllada a recordar.

Gràcies de nou a TOTHOM, tant del Cervantes (artistes, organitzadors, tècnics, taquillers, cambrers, professors i professores, mediadora i la homenatjada Glòria, i tota la comunitat...), com als "amics del Cervantes" (veïns, amics, familiars, artistes convidats, etc.) que van contribuir a la súper Festa! Thank you, thank you... The show must go on!

Molts petons i bon cap de setmana,
Eva

Seguim esperant les fotos perquè tothom qui no ha pogut venir pugui compartir la festa. :-)

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.