14.5.07

II Trofeu Escola de Bàsket Cervantes


Aquest dissabte tindrà lloc el segon trofeu Escola de Bàsket Cervantes. Els qui hagin estat l'any passat, recordaran com s'ho van passar els petits... i quant vam treballar els grans!

Per aquesta raò es convoca una reunió informativa aquest dijous, 17/05/07, a ls 17:15h.

Per als pares i mares que no hi pugueu assistir, us fem cinc cèntims: rebreu una circular com aquesta a contimuació, i podeu contactar amb en Koni, la Gloria o la Merche per tal de donar suport al projecte.

Benvolgudes famílies:

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de recordar-vos que aquest dissabte celebrarem el II Trofeu de l’Escola de Bàsquet Cervantes des de les 9:30 a les 20h..

El lliurament de trofeus i medalles es farà al mati pels de 1r a 4t i a la tarda pels de 5è i 6è.

Quan acabin els partits hi haurà berenar per a tothom

És imprescindible que portin la samarreta d’entrenament, pantalons curts, xandall i calçat esportiu.

Alhora, també us voldríem demanar la vostra col•laboració, tant a les famílies que els seus fills fan bàsquet com al resta de les famílies, per tal d’organitzar com cal el trofeu, penseu que hem de mobilitzar al voltant de 300 nens i nenes.

Els que no pugueu assistir a la reunió, però vulgueu col•laborar podeu venir el divendres a la tarda i participar del muntatge o bé col.laborar en alguna de les comissions que s’han creat per dissabte, poseu-vos en contacte amb el Koni, la Gloria o la Merche.

Us esperem.


La temporització dels partits i les entregues la trobareu a aquesta graella, que podreu ampliar en clicant a sobre:


Ens veiem a la festa del bàsquet?

Quan? Dissabte 19/05/07, de 9:30h a 20:00h
On? Al Cervantes
Qui? Tots els equips de bàsquet del Cervantes, i equips invitats. A més, hi esteu convidats tots!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

els comentaris estan a l'actualitata esportiva

Anònim ha dit...

Com tot el que toquen aquestes mares i pares del CEIP Cervantes el trofeu va ser fantàstic. Per als educadors/entrenadors d'EPPAN va ser un privilegi poder compartir joc, idees, conversa i experiències amb Carlos, Glòria, Merche, Nacho, Nerea, Marc, l'altre Carlos, etc... i aprendre d'ells i amb ells. Com sempre, els més contents van ser els jugadors, que van tenir la sort de viure una jornada de deu hores on vam respirar bàsquet per totes bandes, i els familiars! que es van trobar ben acollits i van gaudir molt veient els somriures i l'esforç esportiu dels seus nens.

Quina sort tenim alguns de poder pujar al tren en marxa de persones que desinteressadament i per pura passió educativa i lúdica dediquen el seu temps i el seu esforç a organitzar activitats com la de dissabte. Encara que soni una miva "cursi", ho vull dir: a l'Escola Peter Pan ens sentim afortunats de que ens considereu amics vostres.

Per molts anys!

Albert Sancho

Escola Peter Pan

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.