27.4.07

Medusa i Pluges d'estiu al Teatre Nacional

El Teatre Nacional ens porta l'art al jardí amb dos espectacles d’Artristras recomanats per a tothom a partir dels tres anys d'edat!!



Aquesta temporada, el Teatre Nacional de Catalunya obre un nou espai per al teatre: els jardins.

Els encarregats d’inaugurar-lo són els membres d’Artristras, companyia de teatre de carrer que celebra el seu 25è aniversari al TNC amb dos espectacles diferents

Diuen que un ocell màgic que fa niu als terrats del Nacional ha obert amb el seu bec la porta secreta on dormen les muses, la paraula, la música, la dansa…, monstres i màscares que van impregnant l’edifici de sàvia memòria.

I de sobte... Sorpresa! Meravella! Per algun misteri, les escales, els jardins i els parterres del Teatre es transformen en un port de mar. Medusa és un espectacle que us farà viatjar. A la sortida del sol, un vaixell blanc us portarà a conèixer personatges fantàstics que habiten els mars de la imaginació: peixos, gambes i sirenes. Una travessia molt especial per la nostra Mediterrània.

De la mà del geni de la natura, podem continuar l’aventura un altre dia amb Pluges d’estiu. Els follets del bosc us portaran de passeig pels jardins del Teatre, d’on sortiran bèsties i personatges que habiten els boscos més fantàstics en forma d’aigua, de flors, de foc i de festa.



Quan? Medusa: 5, 6 i 12 de maig, 12 h Pluges d'estiu: 13, 19 i 20 de maig ,12 h
On? Al Teatre Nacional de Catalunya (més informació a la web)
Qui? Espectacles familiars, a partir dels 3 anys
Preu: 8-10 €

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.