5.3.07

Joves amb valors

L'Obra Social "la Caixa" presenta a Barcelona el programa "Joves amb valors"

L'Obra Social "la Caixa" presenta a Barcelona el programa "Joves amb valors", que reconeix i destaca el paper actiu dels joves en la construcció de la societat i promou entre aquest col·lectiu valors ètics i de convivència com ara la responsabilitat, el compromís, l'esforç i el civisme.

El nou programa itinerant de sensibilització, està format per l'exposició "Joves. Molt a dir", tallers educatius, activitats familiars i un concurs de diferents propostes de participació adreçades als
joves, a les famílies, als educadors i a la població en general.

L'exposició itinerant "Joves. Molt a dir" de l'Obra Social "la Caixa", que es pot visitar des del 27 de febrer fins l'11 de març a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, forma part del Programa "Joves amb valors", que té com a objectiu potenciar el paper actiu del joves en la construcció de la societat i promoure els valors ètics i de convivència.

L'exposició permet que els joves es reconeguin com a part necessària i fonamental de la cadena social, reafirmant el caràcter transformador que ha caracteritzat sempre la joventut, ressaltant la importància dels valors per plantar cara als riscos i reptes als quals estan sotmesos i, al mateix temps, fomentant conductes a favor de la convivència. Així mateix, l'exposició recorre els esdeveniments més significatius que han marcat l'evolució i les idees de les set generacions del segle XX, oferint pautes per al diàleg i l'entesa.

En motiu de l'exposició, Javier Elzo -catedràtic de Sociologia de la Universitat de Deusto- impartirà la conferència col·loqui "Joves i valors, la clau per a la societat del futur" el proper dimecres 7 de març a les 19 hores a CaixaForum. El ponent exposarà una sèrie de consells i reflexions que contribueixen a fomentar els valors dins l'àmbit familiar per prevenir conductes de risc.


Quan? Fins a l'11 de març
On? A l'Avinguda de la Catedral de Barcelona

  • Trobareu més informació sobre el projecte Joves. Molt a dir , el concurs d'iniciatives Joves amb valors, o be informació sobre la exposició, a aquesta web.

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.