11.1.07

Properes reunions per comissions

Hola a tothom!

Bon any!

Els vocals de les comissions de l’AMPA convocaran molt aviat els col.laboradors de cada àrea per organitzar els equips de treball. Us convidem a participar-hi. Si teniu ganes de col.laborar en alguna de les comissions, no dubteu a posar-vos en contacte amb els vocals corresponents o amb qualsevol membre de la Junta. Tota mena de col.laboració, proposta, suggerència, idea, iniciativa, pot ser útil per a millorar l’escola dels nostres fills.

Ens hi posem?! Vinga, animeu-vos, segur que ens entendrem!

Fins aviat,

Mercè

  • Reunió de la comissió de comunicació: el proper dimecres 17 de gener a les 18:30 hores, al despatx de l’AMPA. Punts a tractar: Aquest blog, la revista de l'AMPA i qualsevol proposta que hagiu rumiat aquests dies.
  • Reunió de la comissió de festes: el proper dimecres 17 de gener a les 15:00 hores, al despatx de l’AMPA. Punts a tractar: Inventari del material de festes (aquesta mateixa tarda); què fer amb la roba sobrant de la Fira de Santa Llúcia; i els Carnavals!: tallers, temàtica i coordinació amb la Isabel.
  • L'Emma hi serà tota la tarda del dimecres, per la qual cosa qui pugui donar un cop de mà amb l'inventari, que vingui a la hora més adient.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Loles Aribó i Montse Casas dijo...
Aclaraciò a l´acte de reunió a la junta directiva de l'AMPA Cervantes:
Bon dia a tots els asistents a la reunió del dia 24 de gener del 2007.Ens creiem amb la necesitat d'aclarir un punt que fa referencia a extraescolars i en concret al viatge de 6º.Nosaltres sóm Loles Aribó i Montse Casas.
S´està organitzant un viatge de 6º,cosa mai feta en aquesta escola.Es va començar amb una idea d´un conjunt de mares de 6º,aquesta idea es va comentar/explicar a la direcció de l´escola i al´AMPA(2006)abans de proposar-ho al col.lectiu mares pares de 6º.La resposta de la direcció va ser negativa, la resposta de l´AMPA va ser positiva.
Vem procedir a convocar a tots els pares/mares de6ºsempre amb,autorització de direcció i
coneixement d´AMPA (via circular motxila).
En aquesta reunió van ser presents 14 mares de 6º(tenim totes les actes de les reunions).
Es va plantejar el projecte com un viatge per a tots els nenes i nenes de 6º.Es van acordar diferents activitats per treure diners i financiar el máxim posible el viatge.Viatge sempre plantejat per 25 nenes i nens més monitors.
En aquesta reunió es va realitzar una votació a má alçada per escollir representants per parlar amb AMPA,direcció i realitzar tots els tràmits.Van ser escollides Loles Aribó i Montse Casas de manera voluntária per tots els asistents.
Fins ara s´han realitzar 2 reunions ,n´hi ha una per el próxim dimarts dia 13.En totes les reunions estan convocats tots els pares i mares de 6º,sempre sóm 12/14.Tenim totes les actes de les reunions;qui asisteix,que es decideix,que es gasta,com es gasta,qui ho fa.Ens veiem amb la necesitat de dir que ,gairabé tot el que surt referent al viatge de 6ºen l´acte de l´AMPA es del tot incorrecte.
Si voleu aclaracions i informacions sobre aquest viatge només s´ha de demanar una reunió amb nosaltes i la junta,ja que fins ara només les hem demanat nosaltres.D´aquesta manera,es veurà que de les 13/14 mares que venim treballant el projecte,tenim una informació diferent a la que s´explica a les vostres reunions.Estem sorpreses i indignades per les afirmacions que apareixen en la vostre acta,ja que no sabem d´on a sortit.
També demanem que si pot ser us definiu sobre quina será la vostre línea a seguir,perqué la nostre en aquest moment no está gens clara.
Atentament

9 de febrero de 2007 14:55

Escola de Bàsquet Cervantes ha dit...

Resposta de la Junta a aquest comentari.

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.